افزایش قیمت شیرینی برای عید منتفی شد
شیرینی فروشی رئیس اتحادیه دارندگان شیرینی فروشی و قنادی گفت: به رغم بالارفتن نرخ مواد اولیه شیرینی جات، در پایان سال افزایش قیمتی برای شیرینی نداریم. علی بهرهمند رئیس اتحادیه دارندگان شیرینی فروشی، قنادی اظهار کرد: قنادان مواد اولیه مورد نیاز خود را از بازار آزاد تهیه می کنند با این حال کمبودی از حیث
شیرینی فروشی
علی بهرهمند رئیس اتحادیه دارندگان شیرینی فروشی، قنادی اظهار کرد: قنادان مواد اولیه مورد نیاز خود را از بازار آزاد تهیه می کنند با این حال کمبودی از حیث تامین نیاز بازار شب عید وجود ندارند.
وی در ادامه درباره قیمت شیرینی های پرمصرف در بازار گفت: هر کیلو شیرینی تَر ۲۶ هزار، دانمارکی (گل محمدی) ۲۱ هزار، زبان ۲۱ هزار و ۵۰۰، پاپیونی ۲۱ هزار و ۵۰۰، برنجی ۲۱ هزار و ۵۰۰ و کیک یزدی ۱۵ هزار تومان است.
بهرهمند در ادامه تاکید کرد: به همه واحدها ابلاغ کرده ایم که حق هیچ گونه افزایش قیمتی را به بهانه شب عید ندارند. شهروندان در صورت مشاهده هر گونه تخلف میتوانند با تلفن ۱۲۴ و یا اتحادیه تماس بگیرند.
رئیس اتحادیه دارندگان شیرینی فروشی و قنادی اظهار کرد: در سراسر کشور تمام قنادیها و شیرینی فروشیها تحت نظارت و بازرسی بهداشتی و قیمتی مستمر سازمان تعزیرات، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، بازرگانی، اصناف کشور و اتحادیه قنادان و شیرینی فروشان قرار دارند.
به گفته بهره مند، علی رغم بالارفتن نرخ مواد اولیه شیرینی جات، در پایان سال افزایش قیمتی برای شیرینی نداریم.
وی در پایان گفت: تمامی همکاران ما موظف به رعایت نرخ اتحادیه هستند و بازرسان بر اجرای نرخنامه نظارت میکنند.
قیمت شیرینی دانمارکی در بازار شب عید ۲۱ هزار تومان است
بهرهمند در ادامه تاکید کرد: به همه واحدها ابلاغ کرده ایم که حق هیچ گونه افزایش قیمتی را به بهانه شب عید ندارند. شهروندان در صورت مشاهده هر گونه تخلف میتوانند با تلفن ۱۲۴ و یا اتحادیه تماس بگیرند.
رئیس اتحادیه دارندگان شیرینی فروشی و قنادی اظهار کرد: در سراسر کشور تمام قنادیها و شیرینی فروشیها تحت نظارت و بازرسی بهداشتی
برچسب ها :شب عید ، شیرینی فروشی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰