تاریخ انتشار : شنبه 30 تیر 1397 - 20:23
کد خبر : 2764

الزامات HSE ، جاری در قلب سازمان

الزامات HSE ، جاری در قلب سازمان

به گزارش پایگاه خبری جام سبز_ مهدی چنگیزی: ارتقاء سطح فرهنگ HSE با مشارکت همه کارکنان و در همه سطوح سازمان بسیار حائز اهمیت بوده و میتواند در کاهش ظهور عوامل خطرساز و به حداقل رساندن شدت حوادث نقش آفرین باشد. لذا در این راستا با حمایت و توجه ویژه مدیر عامل و مساعدت مدیران

به گزارش پایگاه خبری جام سبز_ مهدی چنگیزی:

ارتقاء سطح فرهنگ HSE با مشارکت همه کارکنان و در همه سطوح سازمان بسیار حائز اهمیت بوده و میتواند در کاهش ظهور عوامل خطرساز و به حداقل رساندن شدت حوادث نقش آفرین باشد. لذا در این راستا با حمایت و توجه ویژه مدیر عامل و مساعدت مدیران ارشد سازمان و همکاری کلیه کارکنان، در شرکت حفاری شمال اقداماتی اساسی در چهار حوزه ایمنی، بهداشت، محیط زیست و پدافند غیرعامل صورت گرفته که از آنها می توان به موارد ذیل اشاره کرد:
– تهیه، تدوین و اجرایی نمودن بیش از ۱۰ دستورالعمل و ۶۰ فایل آموزشی در حوزه HSE.
– استقرار به روزترین سیستم مجوزها و گواهینامه های انجام کار و انجام ارزیابی ریسک فعالیت های مختلف حفاری( صدور ۱۵۰۰۰ پروانه صدور کار در سال گذشته).
– تجهیز دستگاه های حفاری خشکی و دریایی به جدیدترین ادوات ایمنی، آتش نشانی، بقاء در دریا و تجهیزات مقابله با آلودگی نفتی در دریا و انجام آزمون هیدرواستاتیک سیلندرهای گاز تحت فشار کلیه دستگاه های حفاری خشکی(برای اولین بار) و دریایی توسط مراکز معتبر و دریافت گواهینامه در این خصوص.
– انجام بازرسی سالیانه و دریافت گواهینامه جهت تمامی تجهیزات ایمنی، آتش نشانی و بقاء در دریا در راستای اخذ گواهینامه های ایمنی از  مؤسسه رده بندی بین المللی و ممیزی موفقیت آمیز ISM Code بدون هیچ گونه عدم انطباق در حوزه ایمنی و محیط زیست.
– پیاده سازی و اجرای سیستم مشاهدات ایمنی(Safety Observation Card System) با مشارکت پرسنل دستگاه های حفاری (۴۲۸۱ مورد مشاهدات ایمنی) و استقرار و برگزاری دوره های آموزشی منظم HSE بصورت درون سازمانی در راستای ارتقاء صلاحیت حرفه ای کارکنان مطابق با بخشنامه وزارت نفت و ثبت رکورد ۶۸۶۳۹ نفر- ساعت آموزش HSE در طول یکسال گذشته در کلیه دستگاه های حفاری.
– استقرار و اجرای معاینات فصلی پرسنل اقماری مستقر در دستگاه های حفاری(۶۳۸ نفر در ۶ ماهه گذشته مورد معاینات فصلی قرار گرفته اند)،  کالیبراسیون و به روزرسانی کلیه تجهیزات پزشکی درمانگاه های دستگاه های حفاری توسط مراجع ذیصلاح.
– تدوین طرح جامعی با موضوع” مدیریت پسماند در حفاری چاه های نفت و گاز” و همچنین مشارکت در انجام طرح های زیست محیطی از جمله طرح مدیریت پسماند یکپارچه شرکت ملی نفت ایران.
– تدوین نظامنامه مدیریت بحران، تهیه طرح ایجاد سامانه مدیریت بحران در فوران چاه های نفت و گاز و برگزاری بیش از ۸۰۰ مانور مقابله با شرایط اضطراری بر روی دستگاه های حفاری دریایی و خشکی در سال گذشته.
چنگیزی افزود: خوشبختانه با انجام اقدامات مشابه موارد بیان شده، تا کنون ۸ دستگاه حفاری خشکی و دریایی دارای رکورد بیش از یکسال روز کارکرد  بدون حادثه هستند که از این بین ۶ دستگاه نائل به اخذ رکورد بالای ۱۰۰۰ روز نیز شده اند.
وی در خاتمه خاطر نشان کرد: با عنایت و توجه ویژه مدیرعامل شرکت در حوزه ایمنی، بهداشت، حفاظت محیط زیست و پدافند غیرعامل، از تمامی پرسنل دستگاه های نمونه حفاری شرکت در حوزه HSE ، تقدیر بعمل خواهد آمد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.